Over Tasty4fit

Tasty4fit gelooft dat verantwoord en gezond eten ook heel lekker kan zijn. Een gezonde levensstijl start dan ook bij Tasty4fit. Iedereen die hier werkzaam is hanteert een gezonde en bewuste levensstijl. Dit willen wij ook graag overdragen naar jou en je hierbij ondersteunen. Wij koken, jij geniet én behaalt resultaat!

Happy, healthy & tasty met Tasty4fit

Met onze maaltijden eet je gezond, verantwoord en gevarieerd!
En omdat wij jou de perfecte porties bieden, is voedselverspilling verleden tijd. Om de beste en meest smaakvolle maaltijden te ontwikkelen werken wij alleen met de beste producten en leveranciers.

Vanuit onze kernwaarden is betrokkenheid voor het milieu erg belangrijk. Wij werken uitsluitend met eerlijke en duurzame producten. Zo kunnen onze verpakkingen gerecycled worden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de herkomst van onze producten en dierenwelzijn. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de afkomst van onze kip? Kijk op www.wellfoort.nl  

Onze kernwaarden

Vers

Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten! Om de voedingsstoffen in deze mooie ingrediënten maximaal te behouden, vriezen wij de maaltijden na het bereiden direct in. Zo smaakt de maaltijd bij jou thuis net zo vers!
Door het gebruik van onbewerkte en verse producten voorkomen wij het gebruik van  te veel zout, onnodige suikers, smaakversterkers en
E-nummers.

Betrokken

Bij Tasty4fit hanteren we een bewuste en verantwoorde levensstijl. Een gezond milieu en dierenwelzijn staan dan ook centraal binnen onze onderneming. Om deze levensstijl te ondersteunen bieden wij als een van de weinige aanbieders een ruim vegetarisch assortiment binnen onze maaltijden. Tevens gebruiken wij geen varken of rund in onze maaltijden wegens het hoge milieu-impact.

Gezond

Onze chefs bereiden de maaltijden zonder onnodige toevoegingen, suikers, conserveringsmiddelen,
E-nummers en bevatten weinig zout. Zij koken met verantwoord gekozen vlees. Zo gebruiken wij in onze maaltijden Wellfoort kip, 100% duurzame en vitale kip waardoor jij gezonder kunt genieten! En dankzij onze vriesverse groente behouden we de mineralen en vitamines in onze maaltijden.

Kwaliteit

Wij willen jou de best mogelijke kwaliteit bieden! Op het gebied van onze maaltijden maar ook zeker omtrent onze service.
Wij werken alleen met producten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen behaalt. Samen met professionele chefs stellen wij de lekkerste maaltijden voor jou samen. Happy, healthy
en tasty!

Wellfoort kip, gezonder genieten

In de maaltijden van Tasty4fit wordt Wellfoort kip gebruikt. De Wellfoort kip is een bijzonder bewuste keuze waarbij het milieu en dierenwelzijn hoog in het vaandel staat. De boeren die deze Wellfoort kip mogen laten opgroeien, moeten aan strenge (hygiëne) eisen voldoen. Dit zijn allemaal nauwkeurig geselecteerde pluimveehouders.

Wellfoort kip is gegarandeerd vrij van antibiotica en salmonella.
Deze kippen krijgen 100% natuurlijke en vegetarische voeding en leven in een hygiënische en gezonde leefomgeving met een natuurlijk klimaat.
Tevens is de kip van Wellfoort halal.

 

wellfoort-kip